No thanks! - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Kester Meursing - WaarBenJij.nu No thanks! - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Kester Meursing - WaarBenJij.nu

No thanks!

Door: Kes

Blijf op de hoogte en volg Kester

22 Januari 2009 | Thailand, Bangkok

Hellooooo!

Daar ben ik dan, na een lange vlucht van 22 uur zit ik dan in Bangkok, gistere(12 uur snachts) aangekomen! Mitch had me opghaald en meteen naar ons hostel gegaan. Wat een andere cultuur, alles mag, verkeersregels: wat zijn dat? Als iemand zin heeft om voorrang te nemen dan doet die dat maar gewoon! Prachtige manier haha. Gistere nog eventjes snel uurtje door Khao San Road gelopen, DE backpack straat van Bangkok, onwijs gaaf. Super veel kraampjes en mensen die je ergens naar binnen willen lokken. Voortdurend No thanks zegge, dat is de bezigheid van de dag. Meer dan 100 hoertjes in 1 straat, ongelooflijk jonge mooie meisjes, te jong, voor 100 baht, ze zitten aan je, vragen of je mee gaat en dat voor maar 2 euro! Toch paas ik daar nog eventjes voor(a) Toen lekker gaan slape in prima hostel, met airco:) Want jaja, snachts is het hier zelfs 31 graden.

Vandaag naar the Grand Castle geweest, het grooste paleis van Bangkok, en meteen van heel Thailand. Echt niet te geloven, meer dan 10 tempels bij elkaar, alle is: goud, diamant, groot en overdreven mooi. Je kijkt werkelijk je ogen uit. Het Louvre van Paris is er niks bij! We gingen er per Tuc-Tuc heen, prachtige karretjes, 3 wielertjes met een chauffeurtje die 20 baht vraagt om je door heel bangkok te rijde, 40 euro cent.Maaar dan wordt je wel geachjt in een paar winkels te gaan, zodat zij 5 liter gratis brandstof kijken, en dan kom je de winkel uit, en is je tuc-tuc weg haha, maarja 1 min zoeke en je hebt de volgende. En werkelijk iedereen is hier zo verschrikkelijk aardig/attent/gastvrij/sociaal. We waren net bij een barretje, en met een zuid-afrikaan een half uur lope lulle, al was die ladderzat hij kon wel half nederlands :) was wel fun.

Mitch ligt nu ff op bed en ik ging ff naar benede om een sigaretje te roke, kom ik een vent tege die ook in nieuw-zeeland is geweest, allemaal tips gekregen. Gaat echt allemaal van zn leie dakje, je gaat aan tafel zitten ook al ken je ze niet, en hopla: je hebt maatjes :) Prachtige ervaring. Ik ben er nog maar 1 dag maar heb er geen minuut spijt van gehad!

Vanavond gaan we naar de Ping Pong Plop Show. DE show van bangkok, allemaal naakte vrouwen die de gekste dingen die met hun "pussy's", bijvoorbeeld een pingpongbal er uit schieten, of een banaan. Waar haal je het vandaan, haha maar wel tof. Vrijdagavond vertrekken we naar Ko Panyan, een tropisch eiland ten zuiden van Thailand, gaan we met een bus naartoe met airco en waarin we kunne ligge :) Heel relaxed, jullie horen tege die tijd meer van me ;)

Greeeeeeeeetz and love kes

PS voor de liefhebbers foto's: http://picasaweb.google.co.th/kester.meursing/Bangkok?authkey=kVbD8d_xJZM#

• 22 Januari 2009 - 11:26

Yvo:

OMG, de pingpongplopshow....:| echt cultuur snuiven:P hahah kes wat een verhaal! echt super. Onwijs veel plezier op je exotische eiland, ik wacht op je nieuwe berichtje!!
    xxLiefs!

• 22 Januari 2009 - 11:40

Joo:

Brul..
    Wat lekker allemaal kes:D! Veeeeeeel plezier nog!!

kuskus

• 22 Januari 2009 - 11:47

Clementine:

Klinkt echt leuk, Kes!
    Veel plezier;)
    xxx

• 22 Januari 2009 - 11:47

Armida:

Heee! :) WOW klinkt echt geweldig allemaal. Ik wou dat ik nu in dat weer in dat land zat (a) Nog super veel plezier met alles en natuurlijk de show :P Doegh en groetjes, xx Armida!

• 22 Januari 2009 - 12:15

Marjolein:

wat heeft mitch een mooie broek en kes maak je wel filmpjes van die show dan kan ik thuis ook oefenen!! viel spass nog popje, xxx

• 22 Januari 2009 - 12:17

Hylke:

Een dag daar zijn en dan toch alweer 98 foto's. doe je knap(H)

• 22 Januari 2009 - 12:34

Jellebean :P:

Klinkt heeel vet :P Moet ik ook is gaan doen !

Nog veel plezier hea en blijf schrijven over je avonturen :P

Groetjes Jelle

• 22 Januari 2009 - 12:36

Marleen:

Kessieee!!

Jeetje jij ook al daar.. iedereen is hier nu weg he;) maar ik wens jou ontzettend veel plezier! aan je verhaal te zien gaat dat helemaal goedkomen!!!

Liefs

• 22 Januari 2009 - 12:39

AnneClaire:

heekes,
    klinkt geweldig
    ik moest hier door de sneeuw fietsen en jij loopt in je zwembroek ( verwacht ik )

Kus uit nederland :S:(

• 22 Januari 2009 - 12:47

Hens:

hoi kess, klink gaaf!! geniet. hoe was het pingpongen?

• 22 Januari 2009 - 13:30

Dorine:

hej kes
    vet leuk allemaal
    en echt super mooie foto's;)

liefs xx

• 22 Januari 2009 - 13:39

Roan En Esmee:

een BANAAN :O? dat meen je niet! klinkt super gaaf! we missen je wel kessie (L)
    heeel veel plezier, en denk eraan hou de brief dicht!

Greetz

• 22 Januari 2009 - 13:39

Roan En Esmee:

OHJAA: WE BELLEN :HEARTEYES:

• 22 Januari 2009 - 14:08

Peter:

eey kes

al redelijk wat gezien dus. die show heb ik jammer genoeg nooit gezien. veel plezier nog

grtz

• 22 Januari 2009 - 14:18

Julien:

Heej man:D

Echt mooi dat je het naar je zin hebt:) het klinkt ook allemaal vet tof:D Vooral de pingpongplopshow, hehe:P
    Heel veel fun daar!
    dikke kus

Ps. Afgelopen maandag was ik te druk met school, dat ik vergeten ben langs te komen, echt heel erg sorry daarvoor! maar ik ben 1 van de eerste die je een knuf geeft, als je terug bent. Heel veel plezier vriend(L)

• 22 Januari 2009 - 16:04

Leonieke:

Wat verwoord je het allemaal prachtig kes:D Volgens mij ga je echt een super tijd tegemoet als ik het zo hoor met je snelle praat en goeie babbel;) 'k ga nu je foto's bekijken, ben benieuwd.. zie trouwens dat je profielfoto nog van het derde-kerstdagdiner bij mij thuis is hahaha
    Liefssssss

• 22 Januari 2009 - 16:24

Marion:

Ja wat is het allemaal leuk he, Kes? Ik zou ook zo weer terug willen.
    Geniet er maar van!

Lieve groeten van Marion :-)

• 22 Januari 2009 - 17:16

Kim!:

Haaaai Kessuh!

Haha wat mooi!
    de reis allemaal goed gegaan?
    Ga snel ff je pics bekijken..

Liefs

• 22 Januari 2009 - 17:25

May:

Broertje(l)

wat cool en ik vind het zo fijn dat je het zo leuk hebt daar:D
    ik hoorde dat je die naakte wijfen pingpong gebeuren niet echt leuk vond heel goed jonge zo ken ik je weer:P
    liefje Kus voor jou en Mitch xxx(l)

• 22 Januari 2009 - 17:34

xxxjes Maytje

• 22 Januari 2009 - 18:24

Eva:

Klinkt goed Kessie!
    mooie foto's en een goed verhaal.. wat wil een globetrotter nou nog meer!
    have fun!
    dikke kus Eef

• 22 Januari 2009 - 18:27

Hooite:

Hey Kessie,

Leuk verhaal, zo snel na je lange reis gisteren.
    Fijn dat ik zoveel sms contact met je had tijdens je multi-overstap trip ! ;-)
    En mooi je even te horen na de ping pong plop show.... :-)
    Volgens mij vermaken jullie je prima daar in een totaal andere setting dan je gewend bent, ......

En dan de trip per bus/touring car, leuke foto's en meteen zoveel.
    Op de laatste zie ik een bekend biertje uit Zwolle.... weet je nog... ;-)

ENJOY.... veel liefs en een stevige knuffel

• 22 Januari 2009 - 20:44

Marije!:

Kes!
    Klinkt echt onwijs lekker!
    Zal wel een top reis worden!
    Xxx

• 22 Januari 2009 - 20:55

Ingeknor:

Haaai Kessie!!!
    Klinkt nu al als een onwijs toffe reis! Naja, behalve die ping pongplop show dan:P Dat zit trouwens ook in Alibi!! hihi..
    Ik ga zo ook ff je pics bekijken, maar ehm in ieder geval veel plezier!!
    xxx

• 22 Januari 2009 - 22:07

Larissa:

heeey
    ook echt vet dat jullie dit samen kunnen meemaken!! geniet ervan:D
    en ps je hebt verstand van foto's maken:D ziet er groots en vooral ook mooi uit die tempels!!

• 23 Januari 2009 - 07:11

liefs Etie

• 23 Januari 2009 - 08:58

Chris:

Heeee lieve Kes

Wat een mooie pics heb je al geschoten krijgen we een goeie indruk van, geniet van het heerlijke weer het is hier k.. weer.Jullie beginnen nu bijna aan je bustour, gaaf om het land zelf nu te gaan zien, kusjes
    en nog meerkusjes

MC

• 23 Januari 2009 - 11:06

Max:

hahah pingpong zal nooit meer hetzelfde zijn

• 23 Januari 2009 - 13:10

Claudine:

heb je nog plaats in je rugzak want dan ga ik een paar weekjes mee. kan wel wat zon gebruiken!
    veel plezier & don't do anything your dad wouldn't do either....
    zoen vanuit winderig, grijs en koud Holland.

• 24 Januari 2009 - 15:52

Marieke:

Hej lieve kes!

Klinkt helemaal top! Heb nu al zin er over 1,5 jaar heen te gaan ;)

Nice picaaas!

Kus

• 25 Januari 2009 - 20:50

Flo:

dag dag mijn allerliefste broertje,
    wat een leuk verhaal kan niet wachten op het vervolg!ik heb je al gesproken na die show, toch niet helemaal jou ding(A):P!haha hoe bevallen de eilanden witte stranden en palmbomen?en je bent nu met een groep jongeren aan het rondtrekken????
    lieverd ik misje maar ik zie je over 2,5 week in NZ dikke kus je zus
    xx(L)