Witte stranden, Helder blauwe zee, en top mensen! - Reisverslag uit Ko Samui, Thailand van Kester Meursing - WaarBenJij.nu Witte stranden, Helder blauwe zee, en top mensen! - Reisverslag uit Ko Samui, Thailand van Kester Meursing - WaarBenJij.nu

Witte stranden, Helder blauwe zee, en top mensen!

Door: Kes

Blijf op de hoogte en volg Kester

28 Januari 2009 | Thailand, Ko Samui

Helloo!

Thanks for alle reacties op me vorige berichtje, leuk om te lezen!

Eerst nog heel ff kort wat over de Ping Pong Plop show... Wat een show gesus! Niet te gelove, je komt binnen, er beginnen 3 dames boven op je te zitten, ze rijde je volledig kapot als je niet oppast en het is de hele tijd: You buy drink for me? Only 50 baht? I will sleep with you whole night&day! waanzin, en toen begon de show, haha nou echt te hilarisch eigenlijk, vrouwtjes die kaarsjes uitblazen met hun pussy's en pingpongballetjes in het publiek schieten en dan krijgen wij zo een pingponbedje en moest je ze terug slaan haha zo wazig! Goed we hebben het maar een uurtje volgehouden.. was zo vaag! als man ben je daar echt niet veilig.. hehe

We zitten nu op Ko Samui, voor de 2e dag, hiervoor zaten we 3 nachten op Ko phangan. Wat een ongelooflijk mooi eiland! Echt te gaaf voor woorden, het zijn van die tropische eilandjes die je alleen in de films ziet.. naja echt waar prachtig! Er was ook een Black Moon party op Ko Phangan, maar dat vonden we eigenlijk te duur voor te weinig. Toen kwamen we een groep tegen die er net zo overdacht en hebben we daar onze "private black moon party" mee gehouden op hun resort, prive strandje! Echt heel relaxed! Met een groepje van 15 man, echt stuk voor stuk super aardige lui! Ook wat mensen ontmoet die we nog later in Thailand zien, en ik in Nieuw-zeeland! Echt heel gaaf, mensen van over de hele wereld, van canada tot australie, usa, zweden.. was echt een top avond!

Die avond daarna is er iets gebeurd waar iedereen je voor waarschuwt als je naar Thailand gaat.. The Magic Shakes.. Je drinkt hier sochtends geen jus d'orange ofzo.. maar een soort van ijsfruitshake omdat het hier zo warm is, en de laatste nacht op Ko Phangan, waren we weer met onze groep! En toen kregen we van een paar amerikanen die ook in die groep zaten fruitshakes.. Dus wij dachten mmm lekker is ff dat bier wegspoelen... Nou mitch en ik dat glas opgedronken.. Horen we later dat het mushroom shakes ware! We waren ook wel heeel relaxed.. (A)

Ons plan is iets gewijzigd, want we hadden het op het vorige eiland zo goed, dat dit eiland niet tegevalt, maar we hier niet 5 dagen willen blijven! Dus we hebben net vandaag onze boeking gewijzigd! We gaan morgen naar The PiPi Islands, dat ligt ten westen van Phuket. Daar is The Beach opgenomen, met leo dicaprioo, moet super gaaf zijn!

Foto's zet ik er nog op;)

Kisses Kes

Voila een paar foto'tjes: http://picasaweb.google.com/kester.meursing/KoPhanganKoSamuiKoPipi#

• 28 Januari 2009 - 07:25

Thubzz:

Mooi verhaal:D.
    Ik ben benieuwd naar de nieuwe foto's.
    Goed om te lezen dat je je daar zo goed vermaakt!!.

• 28 Januari 2009 - 07:30

Rutger:

nice verhaal :D

mooi dat het daar relaxt is man, en fruitshakes haha ;)
    veel plezier op the beach man. maak een paar mooie foto's.
    kus Rut

• 28 Januari 2009 - 07:50

Jorg:

Well done!!

veel plezier nog!

• 28 Januari 2009 - 09:39

Diederik:

Tof om te lezen kes :D
    egt mooi, veel plezier nog

• 28 Januari 2009 - 11:40

Jb:

lagge om dit zo te lezen kes, geniet ervan!

• 28 Januari 2009 - 11:57

Henk:

Gaaf! dat jullie zo'n lol hebben! maak er wat moois van hea!;)

Ciao!

• 28 Januari 2009 - 14:43

Yarith:

echt toff om te lezen
    waar blijven die foto's maak er wat toffs van met z'n tweeën:)

• 28 Januari 2009 - 15:28

Kim:

Hahaha te mooi van die shakes! Dus inmiddels ook al poepiebruin?

Lebberrr

• 28 Januari 2009 - 16:15

Ingeknor:

haha kut kes, ik zit hier helemaal te shaken van de kou, zie ik mailtje: Witte stranden en blauwe zee...:O Jaloers!!!
    Hehe perongeluk mushroom shakes gedronken huh, klinkt net zo geloofwaardig als het niet weten dat jullie naar een stripshow gingen!! haha..Nee hoor, we geloven je;) Veel plezier op het volgende eiland! xx(L)

• 28 Januari 2009 - 16:36

May:

Heei Liefje

Klinkt super geweldig.
    Ik wouw je nog even zeggen dat ik het zo fijn vond je stem te hebben gehoord.
    ik wil je snel weer spreken hopen dat ik dan niet zo hard moet huilen.
    lief ik spreek je super snel ik ga nu de knijntje eten geven.

Kusje (l)

• 28 Januari 2009 - 17:08

Marije:

Kes!
    Wat maak jij me jaloers met je verhalen! Je bent nu een week weg maar jij maakt zo veel meer mee! Logisch ook aan de andere kant van de wereld met al dat onbekende! En je verhalen zijn echt leuk! Leuk om op te hoogte te blijven!
    Kusjes

• 28 Januari 2009 - 17:13

Jooooooooooo:

KES ik mis je lekkere bek:D@ Maar goed om te horen dat je het zo naar je zin hebt!! Ga nog even lekker los met z'n tweeën.. zoals ik dat van jullie gewend ben(A)! hahah.

Veel liefs!!

• 28 Januari 2009 - 17:14

Jooooooooooo:

Veel liefs!!

• 28 Januari 2009 - 17:15

Joliene8-|:

Wtf.. ik probeer je zo min mogelijk te stalken hoor ik weet niet hoe het komt dat ie er 2 keer staat:O!

• 28 Januari 2009 - 17:55

Marion:

Te gek. wat een mensen jullie ontmoeten! Gaan jullie ook nog naar Kao Sok? het national park? Even in de het regenwoud kijken? Of ben je bang voor spinnen?
    Veel plezier!

• 28 Januari 2009 - 18:05

Armida:

OMG klinkt geweldig. :D Die eilandjes enzo, wauw. Wel vage show :P maarja hoort erbij. xD
    Liefs.

• 28 Januari 2009 - 18:13

Armida:

Liefs.

• 28 Januari 2009 - 18:36

Julien:

Ten eerste moet ik zeggen, dat ik altijd geboeid je verhalen leest :) dus ik zou journalist worden ofzo, als je echt niks weet :P
    Maar Ik ben ook benieuwd naar de fotos :D
    Ik kijk uit naar het volgende verhaal!
    Kiss

• 28 Januari 2009 - 19:29

Gerald:

Kerel,
    haha Prettige feesten daar;) Ik boek snel een ticket en vlieg jou kant op!!
    Top dat je geniet, had jou kennende oook niet anders verwacht:p

Have fun! And.. dont't forget the mushrooms..

• 28 Januari 2009 - 20:06

Marjolein:

lekkkkkaaaaah kes

• 29 Januari 2009 - 10:00

Michael:

Mooi verhaal, maar jammer dat je hebt over stranden en zee, terwijl wij hier in de kou zitten.

Veel plezier nog.

• 29 Januari 2009 - 10:35

Etie:

Dit is toch waar je voor gaat!!!
    Helemaal goed
    veel plezier liefs Etie

• 29 Januari 2009 - 13:45

Sanne:

KESJEEEEE
    ik mis je nu al onwijs natuurlijk.. :(:(:( haha
    nee maar echt super dat je het zo naar je zin hebt!:D ik wil ook naar dat strand van THE BEACH..
    dat is zoo mooi (A)
    hier is het ook wel vol te houden hoor:P heb je je aansteker nog kesje?:P

kusjeee :)(K)

• 29 Januari 2009 - 15:53

Jorn:

jooh kerel,, lijkt me ook fucking mooi, ben echt jalours op je man!
    maar ik mis je wel,
    veel plsier iig in PiPi:P
    kus

• 30 Januari 2009 - 14:44

Hooite ;-):

Hey Kes

Weer een heel leuk verhaal.
    En nu alweer op de PiPi islands, ben benieuwd naar de foto's.
    Gezellig zo bellen om 3 uur 's nachts voor jou.... ;-)

Knuffels en kus

• 30 Januari 2009 - 16:24

Kimberley:

kes wat een leuke site

• 31 Januari 2009 - 14:43

Esmee:

Kessie,
    super vet om te lezen dat jullie het naar jullie zin hebben! we missen je wel hoor hier in epe! maar volgens mij vermaken jullie je daar ook prima!

xxx

• 31 Januari 2009 - 14:54

Chris:

Ha Kes

Weer gezellig om je stem te horen, wat zien jullie veel moois en maken jullie leuke dingen mee, ga je ooit nog wennen hier?
    liefs voor Mitch en jou
    kusje M C

• 31 Januari 2009 - 15:24

Frank:

KESJE wat heb je een lekker kontje man!:D Haha je vermaakt je al prima in je eerste week zie ik houden zo!:D (heb btw geen mini gekocht wordt me te duur namelijk.) Heb nu een citroën saxo 1.1 sx gekocht:D ja idd.. die oma bak ja haha je moet hem echt zien en erin rijden maarja dat doen we wel na je vakantie:D

ps: Heb mijn koks examen ook gehaald afgelopen maandag!:D:D dus drink maar een shake op mijn kosten:P niet een te dure hé vlikker:D

high five,low five BIBS!

• 31 Januari 2009 - 15:24

Frank:

high five,low five BIBS!

• 06 Februari 2009 - 21:17

Sanne:

Schaaaat,
    Oh geweldig man! Ik wil ook! Ik ga zo de foto's maar weer is even kijken. Hardstikke veel plezier nog en ik kijk uit naar je volgende verhaaltje. Ik mis je hoor!

Liefs, x

• 06 Februari 2009 - 22:06

Flo:

lieve lieve kessie,
    wat een leuk verhaaltje weer van jou!en wat ben ik jaloers prachtige fotos!echt net als ik de film zoals jij zei.en ben je er een beetje klaar voor mitvch te verlaten en richting Nieuw Zeeland te gaan?sorry dat ik nu pas reageer maar heb weer full timne in zwolle gezeten zonder internet(A)!ik heb nu mijn kamer leeg en bijna alles ingeslagen!kan niet wachten ook weg te gaan!als ik al die verhalen van jou hoor geweldig!fijn dat je het zo naar je zin hebt:D!en dat je zoveel leuke mensen hebt ontmoet!geniet nog even vollop met mitchieboy!en dan treffen wij mekaar maybe volgende week!liefs en een hele dikke knuffel van je zus!xx